2/11/2010

KUJDES: WIND katërfishon tarifat.

Nëpërmjet një mesazh tekst SMS Wind më lajmëron se tre vende kalojnë ngaZona 1 tek Zona 2, jo të gjitha por vetëm tre vende ...

Ky është teksti i mesazhit dërguar nga Wind:

Dal 23.03.10 cambiano le tariffe all’estero. Turchia, Albania e Croazia passano da zona 1 a zona 2. Diritto di recesso entro 30 giorni. Info su Wind.it.Shkoj për të kontrolluar tek Wind.it, dhe gjej më shumë informacion, i cili është pak kontradiktorë
http://www.wind.it/estero/it/gen/pagina13.phtml

A partire dal 22 marzo 2010 cambiano le zone tariffarie.
Turchia, Albania e Croazia confluiscono in zona 2.
Guernsey, Isola di Man, Jersey confluiscono in zona UE.Nga ajo që është shkruar nuk është e qartë se, që prej 22 mars 2010 apo 23?
Zona 1 do të hiqet.
Tre mikroshtete britanike pranë zeros nga ana e interesit për klientët italiane, futen në zonën BE, ndërsa 3 shtete të tjera, Turchia, Albania e Croazia, shkojnë në Zonën 2.
I qartë qëllimi i Wind: rrjepim turistët e shumtë Italianë që shkojnë gjatë verës në Kroaci dhe emigrantët Shqiptarë kur kthehen në shtepi, shumica e të cilëve,(sipas të dhënave të vetë Wind) kanë numra të kësaj kompanie.

Ndoshta askush nuk do të ushtrojë të drejtën e tërheqjes (para 23 shkurt), por unë dua të lamëroj se ky ndryshim kap edhe tarifat e telefonatave normale nga Italia, jo vetëm Roaming, duke i katërfishuar ato.
http://www.wind.it/it/tariffe/scheda84.phtml
Shqipëria shkon nga 50 centesimi/minuti në 2 euro/minuti
E vetmja mundësi kundrejt këtyre tarifave absurde është tarifa Call Your Country e cila kushton 8 euro në vit, por keni një ulje të tarifave kundrejt Shqipërisë.
http://www.wind.it/it/opzioni/scheda69.phtml

1 commento:

Related Posts with Thumbnails